Sudske klupe

Policijski bilten: Droga, krađa tehničke robe, oštećenje automobila….

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 23.09.2024. godine, u 02,10 sati, u ulici Fakultetska, od strane lica S.H. (1996.) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog je pronađen sadržaj biljne materije koja asocira na opojnu drogu, bruto težine 2,10 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 23.09.2024. godine, oko 02,55 sati, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo ”Teška krađa” u trgovinu elektroničke robe ”Tehno Mag”. Tom prilikom otuđen je sat marke ”Samsung” i mobilni telefona marke ”Samsung”. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 23.09.2024. godine, u 17,15 sati, u ulici Bulevar Kralja Tvrtka, od strane lica B.R. iz Zenice, izvršeno je krivično djelo ”Oštećenje tuđe stvari”, na način da je kamenom oštetio vjetrobransko staklo na putničkom motornom vozilu, marke ”Fiat”, vlasništvo J.B. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA
Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno