Naše

Poruka čitatelja: Sve je veći broj bijesnih automobila, četverotočkaša i trka na našim ulicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš čitatelj nam se javio sa pismom u nadi da isto objavimo i ukažemo na problem, koji je prema njegovom mišljenju veoma prisutan i aktivan u Zenici, a tiče se brze vožnje i sigurnosti u saobraćaju:

Poštovana redakcijo, razmišljajući kome da se obratim, odlučio sam da to ipak budete Vi, jer, nažalost, naše institucije i nadležni ne reaguju na molbe i kritike ‘običnih’ građana.

Naime, u posljednje vrijeme je u Zenici, naročito u centru grada, prisutan jedan veliki problem- plejada bijesnih automobila, motocikala, četverotočkaša i sl., a nerijetko i bijesnih vozača, koji svaku noć nepozvani dolaze i dokazuju čiji je auspuh glasniji, te čije auto donosi više kopita na cestu.

Lično, kao mlada osoba, odlično razumijem strast prema svemu navedenom, ali prakticirati to sve, u gusto naseljenim dijelovima grada, gdje ponaročito ima mnoštvo djece, kojoj se san uzurpira i koja se pitaju šta se to vani dešava, nije fer!

Zašto policija nije prisutna pa da posvjedoči ovim ludarijama i siljenju?

Nadam se da će ova poruka doći do nadležnih, a isto tako do naših sugrađana, uz nadu da svoje strasti ispolje tamo gdje neće ugrožavati tuđi mir i sigurnost.

Hvala i svako dobro Vam želim.

A.D.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno