Oglasi

Posao: novotel – Voditelj prodaje u regionalnom centru Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Želite li sudjelovati u radu i razvoju društva novotel d.o.o. Sarajevo kao novog pružatelja mobilnih telekomunikacijskih usluga, okušajte se u standardnoj proceduri regrutacije i selekcije kadrova koju provodimo u namjeri da izaberemo kandidate koji su kvalificirani i motivirani uložiti vlastiti napor za ostvarenje individualnih i organizacijskih ciljeva, prijavite se na

OGLAS za prijem 32 radnika u radni odnos

Posao u Zenici: Voditelj prodaje u regionalnom centru

Opis poslova: Organizira rad i rukovodi prodajom i upravlja ljudskim resursima; definira prodajnu strategiju; planira, priprema i realizira prodajno-marketinške aktivnosti; analizira tržišne trendove i identificira tržišne prilike za rast i razvoj poslovanja; uspostavlja i održava funkcionalne odnose s klijentima; analizira, kontrolira i optimizira sve vrste troškova vezane za regionalni centar; izvještava Upravu društva o svim planiranim i realiziranim aktivnostima.

Uvjeti: Pored općih zakonskih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa kandidati moraju ispunjavati sljedeće posebne uvjete: najmanje IV stupanje stručne spreme (SSS/VSS), komercijalne, ekonomske ili tehničke struke; radno iskustvu od najmanje jedne godine na istim ili sličnim poslovima; izražene pregovaračke sposobnosti; odlične organizacijske i prezentacijske sposobnosti; proaktivnost i sposobnost analize tržišta; izražen fokus na ostvarivanje ciljeva i rezultata.

Mjesto rada: Po jedan izvršitelj u regionalnim centrima: Sarajevo, Bihać, Tuzla, Zenica, Travnik, Livno, Široki Brijeg i Mostar.

Ukoliko smatrate da ste spremni preuzeti jednu od navedenih pozicija te ispunjavate tražene uvjete, motivacijsko pismo i CV s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz oglasa s naznakom za koje/a radno/a mjesto/a aplicirate pošaljite isključivo e-mailom na:

[email protected]

Oglas ostaje otvoren do 21.08.2020. godine

Ugovor se zaključuje na neodređeno vrijeme s probnim radom od tri mjeseca.

Izbor kandidata:

Nakon prijave putem maila: [email protected], utvrđujemo ispunjavanje uvjeta navedenih u oglasu.

Prvi kontakt s prijavljenim kandidatom provodi se putem telefona ili Skypea ili se može obaviti kroz susret s predstavnicima kompanije.

Gore navedeni kontakt nam služi za predstavljanje svih ključnih detalja pozicije, kao i glavnu funkciju i strukturu posla na mjestu za koje ste aplicirali. Nakon ovog razgovora dobit ćete jasniju sliku o tome što se očekuje od kandidata na ciljanoj poziciji te koje su ključne odgovornosti i izazovi posla, kao i određene informacije o samom projektu koji kompanija pokreće.

Od kandidata očekujemo da nam kroz razgovor predstave svoja dosadašnja poslovna iskustva (ako su ostvarena), obrazovna postignuća i kvalifikacije, kao i svoje profesionalne ambicije, kako bismo dobili sliku o dosadašnjim poslovnim postignućima, potrebama i vrijednostima kandidata.

Procjena konačne kompetencije kandidata za pozicije za koje se vrše prijave provodi se u sljedećem krugu postupka kroz daljnji krug razgovora i kroz primjenu standardnih on-line alata.

KONKURSI ZA OSTALE POSLOVE I POZICIJE U DRUGIM GRADOVIMA NA OVOM LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno