Rekreacija

Poziv na ples: Besplatna škola bachate za sve mlade u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljeto je idealno vrijeme za nove avanture i proširenje vidika. Iako je nekad teško izaći iz zone komfora i isprobati nešto novo, upravo to može donijeti najviše zadovoljstva i novih prijateljstava. Ples je jedna od aktivnosti koja nudi mnogobrojne benefite – od fizičke aktivnosti do socijalizacije i izgradnje samopouzdanja.

Plesni studio Silver Moon Zenica u saradnji s Family Centar Ekran Zenica ovog ljeta nudi nešto posebno za sve mlade do 35 godina – besplatnu školu plesa bachate svakog utorka u julu od 19:30h. Ovo je savršena prilika da zaplešete u ritmu strastvene bachate, naučite nove korake i steknete nova prijateljstva. I ne brinite, ne morate već znati plesati da biste se pridružili – ples je vještina koja se uči, a naši instruktori će vam pomoći na svakom koraku.

Inspiracija iz prve ruke: Alma Zilić

Alma, jedna od naših polaznica iz prošle godine, podijelila je svoje iskustvo: „Nikada prije nisam plesala bachatu, ali odlučila sam probati nešto novo prošlog ljeta. Nisam mogla ni zamisliti koliko će mi se svidjeti! Instruktori su bili nevjerojatni, atmosfera je bila opuštena, a ja sam brzo naučila osnovne korake. Sada sam redovan član i jedva čekam svaki utorak da ponovo zaplešem s prijateljima. Preporučujem svima, posebno djevojkama, da dovedu svoje prijatelje i momke – ples je najbolji način da se zabavite i povežete s drugima!“

Instruktor plesa, Adin Kadrić, ističe važnost plesne zajednice i pozitivne energije: „Naša škola plesa nije samo mjesto gdje učite plesati – to je zajednica ljudi koji dijele istu strast i uživaju u svakom trenutku. Posebno pozivamo i mlade muškarce da se pridruže – plesanje bachate nije samo zabavno, već i odličan način da se izrazi kreativnost, samopouzdanje i elegancija. Bez obzira na vaše plesno iskustvo, naša vrata su otvorena za sve. Ove godine očekujemo još veći odaziv i radujemo se svakom novom licu.“

 

Zašto trebate doći?

  • Besplatno je! – Ne možete izgubiti ništa, a možete steći nezaboravno iskustvo.
  • Nova prijateljstva – Upoznajte ljude sličnih interesa i izgradite nova prijateljstva.
  • Fizička aktivnost – Plesanje je odličan način da ostanete u formi.
  • Samopouzdanje – Naučite nove vještine i osjećajte se samopouzdanije.

 

Nemojte propustiti ovu priliku da se zabavite, naučite nešto novo i osjetite ritam ljeta u Zenici.

Pridružite nam se svakog utorka u jula od 19:30h u Family Centru Ekran Zenica.Za više informacija i prijavu, posjetite Instagram i Facebook profil Silver Moon Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno