Nogomet

Poznata imena kandidata za novu upravu i organe NK Čelik!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras će u Bosanskom narodnom pozorištu biti održana izborna Skupština Zeničkog velikana, Čelika.

Na večerašnjoj skupštini od strane članova kluba bit će izglasan novi Upravni i Nadzorni odbor, na čelu sa predsjednikom kluba.

Novi/stari predsjednik NK Čelik bit će Denis Mušović koji je i prethodne četiri godine bio na ovoj poziciji. Pored Mušovića, unutar Upravnog odbora bit će i prethodni članovi, Elvis Baždar i Robert Jonjić.

Nova lica u Upravnom odboru NK Čelik su dosadašnji klupski advokati Tarik Hadžimahmutović i Jasmin BegagićEmir Talam i Kemal Islambegović koji su prethodne 4 godine obnašali funkcije unutar Nadzornog odbora, te Adi Hadžiosmanović koji je prije nekoliko godina bio i uposlenik kluba.

Ovih 8 članova Upravnog odbora bit će na čelu kluba ukoliko navijači, odnosno članovi kluba, večeras izglasaju njihov novi mandat.

Što se tiče Nadzornog odbora NK Čelik, stiglo je 9 prijava. Almir Rekanović, Adnan Ibreljić i Mirza Mulić su novi/stari članovi Nadzornog odbora kluba, dok su Admir Gluhić, Dejan Livančić, Stefan Savić, Haris Turkić, Zlatan Omerspahić također poslali prijave za Nadzorni odbor NK Čelik, dok je Dino Dogan predložen ispred Grada Zenica unutar Nadzornog odbora.

Predloženi Upravni odbor će večeras predložiti i prezentovati način i plan djelovanja u narednom mandatu, te članovi kluba će demokratično glasati o konačnoj odluci. Napominjemo da je NK Čelik jedini klub koji funkcioniše putem socios modela, gdje svaki član kluba ima pravo glasa na Skupštini kluba. Na ovaj način se eliminišu maćehinska vođenja kluba, što je svakako bio slučaj u prošlosti, te pruža se prilika samo onim ljudima koji imaju jedan jedini interes, a to je bolji i jači Čelik.

Ono što je sigurno i posve jasno, predloženi Upravni odbor će zaisgurno dobiti priliku i u narednom mandatu, sada u proširenom sastavu, vratiti Čelik na mjesto koje mu i pripada. Mnogo posla je urađeno ali još mnogo je ispred svih njih.

Sport bez cenzure će izvještavati uživo sa Skupštine NK Čelik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno