Info

Predstavljamo najveći događaj za mlade ovog ljeta na Boračkom jezeru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljamo najveći događaj za mlade ovog ljeta na Boračkom jezeru, 3.Smotru Saveza Izviđača Federacije Bosne i Hercegovine – “POD ISTIM KROVOM”.

Smotra Saveza Izviđača Federacije BiH (SIFBIH), okuplja preko 1000 učesnika i gostiju, iz više od 30 gradova i 6 zemalja, čineći je najvećim organizovanim boravkom u prirodi za mlade u Bosni i Hercegovini. Osmodnevni događaj, koji se poklapa sa važnim jubilejima, nudi učesnicima priliku za sticanje vještina, iskustava i prijateljstava kroz programe fokusirane na sigurnost, zaštitu životne sredine, mirovno obrazovanje i interkulturalnu saradnju. Pored edukativnog značaja, Smotra značajno doprinosi turizmu promovišući prirodne ljepote i kulturnu baštinu Bosne i Hercegovine, te jačajući međunarodne veze i turističku ponudu zemlje.

„POD ISTIM KROVOM“ opisuje motivaciju naših članova da ostave svijet boljim nego su ga zatekli. U vrijeme kada adolescenti i mladi u Bosni i Hercegovini i regionu nemaju priliku kroz redovno formalno obrazovanje posjetiti i upoznati svoje vršnjake preko entitetskih / državnih granica, izviđački kampovi za njih postaju nešto posebno.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno