Ostali sportovi Zabava

Preko 50 članova Karate kluba Perfekt uživalo uz druženje i film u kinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg Karate klub Perfekt Zenica, U srijedu 17.07.2024.godine smo bili u posjeti CineStar Zenica, gdje smo gledali crtani film “Izvrnuto obrnuto 2”.

Moramo pohvaliti Upravu kina i osoblje na izuzetnom gostoprimstvu i uslužnost i, te posebno koliko smo uživali u kvalitetu crtića.

Preko 50 članova i roditelja našeg kluba smo se družili u kinu i uživali u crtanom filmu.

Film je izuzetno zanimljiv i poučan kako za djecu, tako i za roditelje. Radnja je o osjećanjima i pubertetu, šta se sve dešava u glavi djece i kroz kakvu sve zbrku osjećanja prolaze kada ulaze u fazu puberteta.

Naš klub nastavlja sa svakodnevnim treninzima i zvanično počinje LJETNA KARATE ŠKOLA na otvorenom. Treninge ćemo raditi u dvorištu i sportskim terenima JU OŠ “Edhem Mulabdić” Zenica sa početkom od 18:30 h.

Pozivamo sve stare članove da nastave sa treninzima i pozivamo sve zainteresirane da postanu dio PERFEKT PORODICE. Dodatne informacije možete dobiti na Facebook profilu Nermin Gagi Bosnjak i na mobitel broj 387 61 063 007.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno