Nogomet

Press NK Čelik: Očekujemo veliku podršku navijača i da zajedno proslavimo plasman u Prvu ligu FBiH!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U press salonu stadiona Bilino polje održana je press konferencija NK Čelik uoči revanš susreta za ulazak u Prvu ligu FBiH protiv ekipe FK Klis Buturović Polje.

Prvi susret u Konjicu je završen rezultatom 1:1, a proteklih dana ekipa Čelika je radila na taktičkim i fizičkim pripremama za revanš u Zenici.

Prisutnima su se obratili Ali Međuseljac koji je ove sezone imao 18 golova i 14 asistencija u Drugoj ligi FBiH Centar i trener Armin Duvnjak.

Iz NK Čelik su se zahvalili mnogobrojnim navijačima kluba koji su  podržali ekipu na gostovanju u Konjicu.

Trener Duvnjak se osvrnuo na prvi susret i istakao da su igrači igrali dobro i da ne treba biti nezadovoljan.

“Smatram da smo bili bolji protivnik, imali smo terenski inicijativu, više prilika, ali nažalost neke pogreške u zadnjoj liniji naše ekipe su nas skupo koštale. Trenirali smo neke stvari koje su nam se desile u toj utakmici i čvrstog sam ubjeđenja da nam se u nedjelju neće desiti takve situacije. Imamo kvalitet imamo želju, moramo ostatiti smirene glave, ova euforija koja se stvara pred nedjeljni susret želim da to bude samo pozitivna trema, da iskoristimo taj val pozitivne energije i da ako Bog da u nedjelju slavimo. Nedjeljna utakmica mene i moju ekipu motiviše, to su susreti o kojima razmišljamo cijelu sezonu i želimo nagraditi sebe dobrim rezultatom. Skautirali smo dobro ekipu Klisa, to je kvalitetna ekipa koja može da zaprijeti u svakom trenutku pogotovo iz kontranapada. Želim da poručim igračima i našim navijačima da ozbiljno pristupimo ovom meču i da zajedničkom pozitivnom energijom možemo da slavimo i plasiramo se u Prvu ligu FBiH” naveo je šef stručnog štaba Armin Duvnjak.

Prema riječima Armina Duvnjaka u nedjelju će nedostajati Mahir Karić i Filip Arežina, dok ostatak susreta spremno dočekuje utakmicu.

Prvotimac Ali Međuseljac se također zahvalio svim navijačima koji su bili u Konjicu i očekuje veliku podršku i u nedjelju.

“Dominirali smo cijelo vrijeme, stvarali šanse, ali nažalost nismo ih realizovali. Primili smo taj neki nesretni gol iz kontre, srećom, vratili smo se. Što se tiče susreta u nedjelju očekujemo pobjedu i pozivam sve naše navijače da nas podrže i budu naš vjetar u leđa i da zajedno slavimo plasman u viši rang.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u objektima naših prijatelja: Caffe bar Šibica, Caffe bar Avanti, Caffe bar Crem, Caffe bar Balgera, Caffe bar Bonaparte i Gradska kafana Zenica.

Cijene ulaznica po tribinama iznose:
Zapad: 6,00 KM
Istok: 5,00 KM
Jug: 4,00 KM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno