Biznis

ProComp: Klima uređaj Gree Airy – Novi model u ponudi!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gree klima uređaji predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet. Ovi uređaji kombiniraju naprednu tehnologiju s dugotrajnom pouzdanošću, pružajući efikasno hlađenje i grijanje u svim uslovima.

Bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, Gree klima uređaji nude optimalnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije.

Otkrijte savršenu kombinaciju tehnoloških inovacija, izvanrednih performansi i profinjene elegancije sa najnovijim dodatkom asortimanu kućne serije – Gree Airy modelima. Dizajnirane za besprijekornu integraciju u svaki prostor, opremljene širokom lepezom funkcija, UV-C tehnologijom te umjetnom inteligencijom predstavljaju pravi iskorak u klimatizaciji i uređaje koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Modeli u ponudi

Klima uređaj Gree Airy dolazi u tri boje (bijela, siva i crna) sa četiri različita modela (9-ka, 12-ka, 18-ka i 24-ka).

Tehničke specifikacije modela Gree Airy 12K GWH12VCXD Black inverter:

  • Tip kompresora klima uređaja: Inverter
  • Kapacitet klima uređaja: 3,5 kW – 12000 BTU
  • Za prosotor: od 30 do 40 m2
  • Snaga hlađenja: 3,5 kW
  • Snaga grijanja: 3,8 kW
  • Energetski razred: A+++
  • Plin/Radna tvar: R32
  • WiFi kontrola: Ugrađen WiFi
  • Garancija: 3 godine
  • Područje rada – hlađenje: -15°C do +50°C
  • Područje rada – grijanje: -25°C do +30°C
  • Grijač vanjske jedinice: Ima

  • Wi-Fi sučelje
  • Led display
  • 7 brzina ventilatora
  • I-Feel funkcija
  • Samodijagnoza
  • Vertikalno i horizontalno zakretanje krilaca
  • Cold Plasma filter za ioniziranje zraka
  • Grijač vanjske jedinice
  • Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
  • Noćni način rada (3 noćne krivulje)
  • UV-C UV svjetlo za sterilizaciju

Zašto klima uređaj Gree Airy?

Klima uređaj Gree Airy može raditi u širokom rasponu vanjskih temperatura, od -15°C do +50°C za hlađenje i od -25°C do +30°C za grijanje, pruža izuzetnu fleksibilnost i pouzdanost. Opremljen je grijačem vanjske jedinice, koji osigurava neometan rad čak i pri niskim temperaturama, sprječavajući smrzavanje komponenata i osiguravajući dugotrajnu učinkovitost. Ove karakteristike čine ga idealnim izborom za korištenje tokom cijele godine, pružajući ugodan i stabilan ambijent u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Hibridna defrost tehnologija

Inovativni algoritam kojim se omogućava da jedinica neometano grije i dok je u defrost modu. U uvjetima od -5°C do -10°C, uključuje se način rada za brzo uklanjanje mraza i jedinica u samo 2-3 minute odradi defrost, dok kod drugih modela taj postupak traje 8-12 minuta. Bitna prednost ovog uređaja je i mogućnost neprekidnog grijanja do 10 sati.

Ugodno hlađenje i grijanje

Inovativnim dizajnom zaobljenih krilaca s iznimno širokim rasponom kretanja povećan je protok zraka za 10%, kao i njegov raspon na 15,5m. Pametna kontrola vlage održava kvalitetu zraka u prostoriji sprečavajući suhoću i održavajući vlagu zraka po želji korisnika od 40%-80%. Jedinice su opremljene podesivim svjetlom zaslona koji se prilagođava okolnom svjetlu, povećava svjetlinu tijekom dana i smanjuje je noću kako bi spriječio iritaciju očiju i ometanje sna.

Tihi način rada

Prigrlite mir s niskom radnom bukom Airy jedinica koja pada na čak 19 dB(A) u tihom načinu rada – razina slična tihom zujanju insekata u mirnoj ljetnoj noći. Noćni način rada vanjskim jedinicama značajno smanjuje buku na tek 40 dB(A) osiguravajući mirnu atmosferu i savršeno okruženje za udoban san kako vama tako i vašim susjedima.

Čist zrak

S ciljem osiguranja željene čistoće i kvalitete zraka prostorije Airy jedinice opremljene su velikim filterom izrađenim od visokokvalitetnih materijala kojeg krasi iznimna čvrstoća i otpornost na deformacije. Airy jedinice također su opremljene i UV-C svjetlom koji učinkovito eliminira bakterijske spore, mikrobakterije, viruse i gljivice. Stopa sterilizacije bakterije stafilokoka doseže iznenađujućih 93,91%, jamčeći vrhunsku kvalitetu i čistoću zraka kojeg udišete.

Štedi energiju i čuva prirodu

Algoritam umjetne inteligencije precizno prepoznaje potrebe korisnika, prilagođavajući parametre rada uređaja na način koji osigurava potpunu udobnost uz istovremenu uštedu energije čime su moguće uštede i do 10%. Zahvaljujući G-AI Plus tehnologiji, sustav može indirektno uzeti u obzir faktore poput veličine prostorije, opterećenja topline, intenziteta sunčeve svjetlosti te specifične karakteristike instalacije kako bi odabrao najpovoljniju strategiju uštede energije.

Inteligentno upravljanje

Klima uređaj Gree Airy ima mogućnost Wi-Fi Bluetooth povezivanja koje omogućuje automatsko spajanje uređaja na mrežu te mobilne uređaje u blizini u samo 4 jednostavna koraka. Uz instalaciju Gree+ aplikacije na pametnom telefonu, računalu ili tabletu moguće je jedinicama plansko upravljati s bilo koje lokacije na svijetu i izvan granica Vašeg doma. Prilagodite svoj sustav klimatizacije tako da uvijek ispunjava Vaše potrebe i otključajte puni potencijal jedinica Airy serije.

Energetska efikasnost A+++

Klima uređaj Gree Airy sa oznakom energetske efikasnosti A+++ pruža vrhunsku energetsku efikasnost, što znači da troše minimalno moguće količine električne energije za svoj rad. Ovaj uređaj je dizajniran da optimalno hladi ili grije prostor uz najniže troškove energije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno