Zenica

Prodajni školski sajam knjiga u KŠC Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Djeca zeničkog KŠC-a su priredila prodajni školski sajam knjiga. Od svojih roditelja, baka i djedova srcem su ‘otkupili’ par stotina knjiga i izložili ih u holu škole. Svaka grupa kreirala je i vlastiti marketing, osmišljali su simpatične trikove – kolačić za svaku kupljenu knjigu, popusti za više knjiga, a jedan dječak je pojasnio kako su formirali cijene: stavili smo malo veću, pa se onda cjenkamo.
Djeca su prodavala, djeca su kupovala. Vidjeti ovoliku masu mladih oko knjige, slušati njihovu bučnu graju, pomišljati na sve šta su naučili iz ovog iskustva. Neprocjenjivo. Neizrecivo. Na sajam su svratili i nastavnici, poneki roditelj i u par sati skoro sve je rasprodano. Sretni prodavači će zajedno na kolače, u kino, a vrijednije od toga je sve ono što će čuvati u svojim čistim srcima. (J. Dujmović)


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno