Zenica

ProLocal program u Zenici

ProLocal program u Zenici
ProLocal program u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ProLocal program u Zenici – U Zenici je u organizaciji Njemačke organizacije za razvoj GIZ, održana je prezentacija nastavka programa „Program za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH“ („ProLocal 2016.-2018.“) uključujući i projekt koji financira EU „Oporavak MSP-a u područjima pogođenim poplavama i osnaživanje njihove konkurentnosti na osnovu partnerstava lokalnog ekonomskog razvoja“.

Prezentaciji su ispred GIZ-a prisustvovali liderica programa ProLocal Karin Hoerhan, Karl-Heinz Jach koordinator za LED, Nedim Sinanović, menadžer komponente, Milenka Knežević savjetnica za LED, Slaviša Jovanović savjetnik za sektor poljoprivreda/prehrana i Krunoslav Rašić savjetnik za sektor metal i drvo.

Pored predstavnika GIZ-a sastanku su prisustvovali predstavnici Razvojne agencije Žepče, Odsjeka za razvoj Opštine Teslić i Agencije za razvoj općine Tešanj (TRA).

Na sastanku je prezentiran novi ProLocal program, predstavljene su namjere i planovi za naredni period te je razgovarano o mogućim smjerovima i aktivnostima, a program je usmjeren na sektore metal, drvo, poljoprivreda i turizam.

Općine Žepče, Teslić i Tešanj kroz ovaj program nastavljaju uspješnu suradnju s GIZ-om, a kako je najavljeno u trogodišnjem planu, jako je puno planiranih ciljeva koji se žele ostvariti.

ENI news



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno