Zenica

Psi lutalice rastrgali lane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Psi lutalice rastrgali lane – Mještani zeničkog prigradskog naselja Donja Gračanica su nas obavjestili o nemilom incidentu, koji se dogodio usred naselja, odnosno ulice Brce.

– U ranim jutarnjim satima začuli smo gromoglasan lavež, a pošto smo navikli da psi često napadnu nekog, većina komšija je izašla na prozore i u dvorišta. Ugledali smo kako je čopor pasa “potjerao” iz obližnjeg šumarka lane, koje su napali i počeli kidati komade mesa sa njega. Pokušalo se skloniti u jednom dvorištu, ali su ga tu okružili i rastrgali. Vlasnik tog dvorišta i kuće ima četvero male djece, zamišljamo samo šta bi bilo da je napadnuto dijete, priča nam mještanin ulice Brce Mensur S., koji nas je i obavjestio o ovom nemilom događaju.

Nažalost, psi nisu dozvolili mještanima da priđu, dok potpuno nisu rastrgali nedužno lane.

– Zaista je djelovalo filmski, nekoliko ih se poredalo da napadnu svakog ko priđe, a ostali su trgali jadnu životinju. Djelovali su strašno i zadugo poslije toga većina starijih i djece uopće nije izašla u svoja dvorišta, priča nam ovaj mještanin, tražeći još jednom od nadležnih da uklone krvoločne pse lutalice sa zeničkih ulica.

lane-brce1

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno