Zenica

Rekonstruisan društveni dom u MZ Jalija, vrijednost radova 118.558 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru investicionog održavanja društvenih domova u Zenici, završeni su radovi na rekonstrukciji i adaptaciji društvenog doma u Mjesnoj zajednici Jalija. Ovi značajni radovi, koji su realizirani tokom 2024. godine, obuhvatili su niz aktivnosti usmjerenih na poboljšanje funkcionalnosti i estetike objekta.

Rekonstrukcija je uključivala jačanje stabilnosti zgrade, utopljavanje fasade, kao i zamjenu stolarije, kako unutrašnje, tako i vanjske. Pored toga, kompletno je renovirana unutrašnjost doma, čime su stvoreni bolji uslovi za korištenje ovog prostora. Radovi su završeni 2. septembra 2024. godine, a ukupni troškovi, uključujući nadzor, iznosili su 118.558,11 KM s PDV-om.

Završetak rekonstrukcije donosi novu dimenziju kulturnim i zajedničkim aktivnostima u MZ Jalija. Obnovljeni prostori su prilagođeni za organizaciju kulturnih manifestacija, edukativnih programa i drugih društvenih aktivnosti, što će doprinijeti jačanju zajednice i unapređenju društvenog života.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno