Rukomet

RK „Čelik“ Zenica: Obavještenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz rukometnog kluba „Čelik“ Zenica dobili smo obavještenje za javnost u kojem obavještavaju da je, nakon održane sjednice Skupštine kluba, izabrano novo rukovodstvo najstarijeg zeničkog rukometnog kluba (novi članovi Skupštine Udruženja, novi predsjednik Skupštine Udruženja, novi članovi Upravnog odbora Udruženja). Dostavili su nam i Rješenje od Ministarstva za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona, u kojem se nalaze sve izmjene sa imenima svih članova naprijed navedenih organa Kluba RK „Čelik“ Zenica. Obavještenje prenosimo u cjelosti:

-Rukometni klub “Čelik” Zenica obavještava javnost da je, nakon održane sjednice Skupštine kluba, izabrano novo rukovodstvo najstarijeg zeničkog rukometnog kluba. Izabrani su novi članovi Skupštine i novi članovi Upravnog odbora. Za predsjednika Skupštine Udruženja izabran je Kenan Merdanović, a za predsjednika UO Filipović Ljubomir. Također je dogovoreno da novi šef stručnog štaba bude Amar Kobilica.

Nakon molbe igrača RK “Čelik” da se spasi ovaj klub, okupila se grupa entuzijasta koja će pokušati sačuvati od gašenja klub koji postoji već 74 godine. Prioritet će biti prvenstveno stabilizacija kluba i omladinski pogon, vodeći se pozitivnim primjerom momaka i navijača NK “Čelik”, koji su ušli u organe kluba isključivo da bi spasili klub koji vole, sa dugom i bogatom historijom, jedan od najvećih simbola ovog grada. O svim narednim aktivnostima u klubu javnost će biti blagovremeno obavještena. Samo Čelik! -, stoji u Obavještenju RK „Čelik“ Zenica.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno