Zenica

Sabina Karić prezentirala svoju stručnost na velikom frizerskom događaju koji je okupio 700 frizera iz regiona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Frizerska akademija Charm, koju je osnovala Sabina Karić, imala je izuzetnu čast biti jedno od dva frizerska imena koja su pozvana iz BiH da učestvuje na prestižnom događaju Keune Education Days u sjedištu brenda Keune u Zagrebu.

Ovo je posebno značajno u godini kada brend Charm slavi 30 godina izvrsnosti u frizerskoj industriji. Ponosni smo na činjenicu što smo nastupali na događaju kojem je prisustvovalo oko 700 frizera iz čak pet zemalja (Slovenija,Hrvatska,BiH,Srbija i Makedonija). Keune je okupio 12 poznatih akademija i edukacijskih timova iz regije te su pokazali koliko je važno stalno educiranje za napredak u karijeri.

Kao ponosni Keune Ambassador salon, nastavili smo tradiciju inovacija i vrhunske usluge koju njegujemo već tri decenije.

Na Keune Education Days, predstavili smo se s ponosom i entuzijazmom, demonstrirajući našu stručnost i kreativnost kroz šest modela. Naša Sabina prikazala je tri najbitnije sfere frizerstva: svečane frizure, koloristiku i šišanje. Svaka od ovih demonstracija odražavala je posvećenost akademije Charm kontinuiranom usavršavanju i pružanju najkvalitetnije usluge klijentima.

Naša participacija na ovom prestižnom eventu potvrđuje status brenda Charm kao bitnog igrača u frizerskoj industriji i našu posvećenost edukaciji i inovacijama.

Brend Charm nastavlja da inspiriše i inovira u frizerskom svijetu, a naše učešće na Keune Education Days samo je još jedan korak ka daljem usavršavanju i jačanju veza unutar frizerske zajednice. Naš cilj u budućem radu je stvoriti što više izvanrednih frizera koji će biti ogledalo naše poslovne filozofije.

Hvala Keune na pozivu, organizacija je bila svjetska! Tačno onako kako to Keune uvijek i radi, i s ponosom možemo reći da radimo sa svjetski poznatim brendom koji važi za brend koji iznova i iznova podiže ljestvicu na svjetskoj frizerskoj sceni.

Frizerska akademija Charm

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno