Uncategorized

SAOPĆENJE BHI KF – otkazivanje predizbornih skupova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovačka inicijativa Kasumović Fuad obavještava javnost da, zbog teške situacije uzrokovane elementarnim vremenskim nepogodama, otkazuje javne predizborne skupove u svim gradovima. Sva sredstva koja su bila planirana za centralne predizborne skupove bit će preusmjerena za pomoć nastradalima.

Ovo je trenutak kada trebamo iskazati svoju solidarnost, empatiju, ali iznad svega, ljudsku i građansku odgovornost. Snažno stojimo uz naše sunarodnjake u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku, Hadžićima i sve one koji su pogođeni strašnim nepogodama.

U ovom trenutku, izražavamo naše saučešće i punu spremnost za pomoć i podršku. Ističemo važnost empatije kao najdragocjenijeg ljudskog kvaliteta u teškim vremenima. Politika u ovakvim trenucima treba biti ono što izvorno jeste – briga za drugog čovjeka.

Zajedno možemo prevazići sve izazove i obnoviti naše gradove. Naša jedinstvena snaga leži u solidarnosti i podršci jedni drugima.

Fuad Kasumović predsjednik BHI KF



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno