Politika

Saopćenje/FOTO: SDA Zenica obilježila 34. godišnjicu od osnivanja za područje Grada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prepunoj bašti restorana Ušće sinoć je obilježena 34. godišnjica od osnivanja Stranke demokratske akcije Zenica – regija Grad.

“Jedna od ključnih stvari koje želim naglasiti je pouzdanost. Naša zajednica, naša porodica je izgrađena na povjerenju jednih u druge. Taj osjećaj pouzdanosti i podrške može i mora biti temelj za uspjeh, pa tako i odnosu nas samih i Stranke kojoj pripadamo, a to je Stranka demokratske akcije”, izjavio je u svom obraćanju domaćin i organizator obilježavanja godišnjice, Tarik Salčinović.

Malik Ejubović, aktuelni vijećnik i član Gradskog odbora SDA Zenica, zahvalio se osnivačima i aktivistima Stranke i uputio čestitke povodom godišnjice Stranke, te ukazao na to da je mladim ljudima važna činjenica da Stranka demokratske akcije traje trećinu stoljeća za razliku od mnogih drugih stranaka koje su prolazne.

Potpredsjednik SDA Zenica, Spahija Kozlić, govorio je o važnosti saradnje, rada i potrebi za pozitivnim promjenama koje će svima donijeti bolje uslove života i rada.

Predsjednik SDA Zenica, Nezir Pivić, naglasio je da su se od osnivanja stranke pa do danas pred strankom nalazili brojni izazovi i prepreke, ali stranka je iz svega toga izlazila jača i spremnija. Ukazao je na važnost doprinosa osnivača, aktivista i simpatizera Stranke i zahvalio se svima koji rade na tome da Stranka ostvaruje svoje ciljeve kada je u pitanju borba za državu, Bosnu i Hercegovinu, kako u ratu, tako i sada u miru.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno