Politika

Saopćenje: Gradonačelnik Kasumović podržava rad Lovačkog društva “Zmajevac”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u prostorijama Gradske uprave Zenice održan radni susret između gradonačelnika Fuada Kasumovića i delegacije Lovačkog društva “Zmajevac”, predvođene predsjednikom Nasirom Salčinovićem. Na susretu su razmatrane dosadašnje aktivnosti društva kao i planirane buduće inicijative.

Predsjednik Salčinović izrazio je duboku zahvalnost Gradskoj upravi i gradonačelniku Kasumoviću na kontinuiranoj podršci koju pružaju društvu, omogućavajući im neometano djelovanje. “Lovačko društvo ‘Zmajevac’ jedno je od najstarijih u našem gradu, okuplja ljubitelje prirode te značajno doprinosi našem društvu kroz svoje aktivnosti. Radujem se nastavku naše uspješne suradnje i još snažnijoj podršci od strane Grada”, istakao je Salčinović.

Gradonačelnik Kasumović naglasio je važnost lovačkih društava poput ‘Zmajevca’ u očuvanju prirode te njihovom društvenom doprinosu. “Grad Zenica će i ubuduće podržavati potrebe Lovačkog društva ‘Zmajevac’ kako bi im omogućili još aktivnije učešće u lokalnim inicijativama. Njihov rad ne samo da čuva prirodu, već i promoviše vrijednosti zajedništva i odgovornosti prema okolišu”, rekao je gradonačelnik.

Na kraju susreta, predstavnici društva uručili su gradonačelniku Monografiju kao znak zahvalnosti za kontinuiranu podršku.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno