Politika

Saopćenje: Gradonačelnik Kasumović sastao se s predstavnicima RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, primio je predstavnike Upravnog odbora RK “Čelik”, predvođene Ljubomirom Mikijem Filipovićem. Na sastanku su razgovarali o važnosti podrške sportu i nastavku dugogodišnje tradicije ovog rukometnog kluba.

Gradonačelnik je istakao kako je podrška sportu ključna za razvoj zajednice te je naglasio važnost očuvanja i unapređenja tradicije RK “Čelik”, koji već 74 godine predstavlja ponos Zenice.

“Sport ima nevjerojatan potencijal za povezivanje zajednice i oblikovanje karakterâ mladih. RK ‘Čelik’ je personifikacija naše sportske tradicije koju treba čuvati i podržavati. Drago mi je što smo imali priliku konstruktivno razgovarati te donijeti neke zajedničke i konkretne korake u cilju očuvanja stabilnosti kluba”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Predstavnici Upravnog odbora zahvalili su se gradonačelniku Kasumoviću na susretu, na kojem je dogovorena finansijska podrška i osiguranje prostorija koje će služiti kao sjedište kluba. Prema njihovim riječima, ova podrška će im pomoći u ostvarenju ciljeva kluba, uključujući oporavak, stabilizaciju i rekonstrukciju omladinskog pogona.

Gradonačelnik Kasumović je naglasio da je zajednički rad ključan za daljnji napredak i razvoj RK “Čelik” te je izrazio spremnost Gradske uprave da nastavi podržavati lokalne sportske klubove kako bi Zenica ostala snažna sportska zajednica.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno