Politika

Saopćenje: Jasko Borovčević, kandidat nacionalnih manjina za Gradsko vijeće Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi sugrađani, održao sam spektakularan predizborni skup jučer!

Ako ste bili prisutni, nadam se da ste dobro razumjeli ono što ste vidjeli, a ako niste – niste propustili ništa što ne možete zamisliti. Publika je, očekivano, bila oduševljena. Neki su čak i aplaudirali, možda od dosade, a možda jer nisu mogli vjerovati da su došli. Moji govori su, kako mi političari volimo reći, bili inspirativni – toliko inspirativni da su i ovce iz publike pažljivo slušale, jer i one su bile prisutne.

Naravno, kasnio sam pedeset i pet minuta na skup koji je trajao šezdeset, ali to je sasvim u skladu s mojim vizionarskim stilom. Došao sam bučno, govorio oštro i precizno, i ušao u historiju kao genijalni vođa koji će sve povesti… u izvjesno goru budućnost. Ovce su mi na kraju okrenule leđa, jer ništa nisu shvatile. Ko glasa za mene – kajaće se, ko ne glasa – kajaće se! To je ono što zovem pravim izborom.

Najveći hit večeri bio je moj grandiozni plan – obećao sam ‘promjenu’, samo nisam precizirao hoće li biti na bolje! Na kraju krajeva, važno je da su se ljudi rasplakali sa istinom ili barem nasmijali.

Nastavljam u istom ritmu do izbora, s puno riječi i bez ijedne stvarne akcije! Jer, šta je politika ako nije umjetnost prodavanja praznih obećanja?

NEUKUSU TREBA REĆI NE!

Jasko Borovčević



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno