Politika

Saopćenje Jasko Borovčević: Siguran sam da su otišli iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitam svim vijećnicima na velikoj pobjedi i ulasku u općinsko vijeće! Sada imate savršenu priliku da sjedite, raspravljate i donesete neke odluke do sljedećih izbora. Bez pritiska, naravno vi ste uzor ovog grada, jer samosvjesni građani Zenice vas sigurno ne bi birali bez razloga.

Siguran sam da će vaše mudre odluke značajno poboljšati kulturna zbivanja, infrastrukturu i komunalne potrebe ovoga grada. Ne sumnjam u vašu stručnost i iskrenu želju da svojim odlukama svima nama uljepšate boravak u gradu Lično se radujem sjednicama vijeća koje ću redovito pratiti, komentarisati i pohvaliti vaše odluke te elitni rječnik, dostojan onih koji vode društvo naprijed.

Što se tiče moje kandidature, za mene je glasalo 64 osobe, i ozbiljno razmišljam da se žalim CIK-u jer sam siguran da je greškom upisano više glasova. Ubijeđen sam da u ovom gradu nema toliko individua koje podržavaju slogan “Neukusu treba reći NE!” Sigurno su se takvi već odselili iz Zenice. Zbog toga sam odlučio da se ne družim s onima koji su glasali za mene, jer sam se kandidovao samo zbog vlastitog interesa koji sam planirao ostvariti mahinacijama u vijeću. Iskreno osuđujem one koji su mi dali glas, krajnje je vrijeme da i oni napuste Zenicu. Jer, kao što slogan kaže:

Neukusu treba reći NE! To važi za sve nas.

Jasko Borovčević



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno