Info

Saopćenje: KPZ Zenica otkazao Penološke sportske susrete FBiH zbog elementarne nepogode

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kazneno-popravni zavod (KPZ) Zenica, koji je trebao biti domaćin ovogodišnje manifestacije Penološki sportski susreti Federacije Bosne i Hercegovine, službeno je otkazao ovu manifestaciju, koja je trebala biti održana od 17. do 19. oktobra u Zenici.

Prema riječima Rusmira Isaka, direktora KPZ Zenica, razlog otkazivanja manifestacije je elementarna nepogoda koja je pogodila nekoliko gradova u Federaciji BiH, izazvala velike štete i odnijela ljudske živote, a među nastradalima su i članovi porodica pojedinih članova Udruženja penologa.

“U ovim teškim trenucima solidarišemo se s pogođenim porodicama i smatramo da nije prikladno održavati susrete u ovakvim okolnostima”, kaže direktor Isak.

Penološki sportski susreti, koji okupljaju penologe i zaposlene u kazneno-popravnim zavodima širom Federacije BiH, prepoznati su kao događaj koji promoviše zajedništvo i fizičku spremnost među zaposlenicima. Ove godine, zbog tragičnih okolnosti, fokus je stavljen na podršku unesrećenim porodicama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno