Politika

Saopćenje: Narod i Pravda Zenica predstavlja prvog kandidata iz Nemilskog sliva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljamo prvog u historiji kandidata Naroda i Pravde iz Nemilskog sliva za Lokalne izbore 2024. godine.

Benaris Kahriman rođen 27.01.1990. godine u Zenici, nastanjen u Topčić Polju.

Srednju Ekonomsku školu zavrsio u Žepču. Nakon srednje četverogodišnje škole zapošljava se u privatnoj firmi Almy gradnja gdje radi pune četiri godine. Nakon toga svoj radni vijek nastavlja u JP Elektroprivreda Zenica na poslovima ekonomiste. U međuvremenu završava i fakultet gdje stiče zvanje diplomiranog ekonomiste-smjer finansije, računovodstvo i revizija. Pet godina se bavio aktivno košarkom i dobrovoljni je davaoc krvi dugi niz godina. Oženjen, otac dvoje djece. Član je Izvršnog odbora Naroda i pravde u Zenici, član Gradske skupštine Naroda i pravda, član Kantonalne organizacije ZE-DO kantona,takodje i predsjednik Mjesnog odbora Narod i pravda Topčić Polje.

“Prioritet u mom zalaganju će biti subvenciniranje privatnih vrtića. Takođe jedan od gorućih problema u našem gradu je manjak zdravstvenih radnika po ambulantama.Eklatantan primjer je ambulanta u Nemili,a naš Nemilski sliv broji skoro 15000 stanovnika gdje nema Službe hitne pomoći koja bi trebala biti na usluzi 24h sa dežurnim doktorima i ostalim osobljem.Moram napomenuti da od kad sam kandidat za vijećnika nisam čak ni jednom uputio dovu da budem vijećnik. Permanentno činim dove Stvoritelju da podari ono što je dobro za zajednicu,Grad Zenicu. Moje je da dam maksimum,ako je dobro neka budem ja,ako nije neka bude bolji i neka je hairli.”

Vrijedi istaknuti da lista Naroda i Pravde obiluje kompetentim kandidatima na čelu sa nosiocem liste Mahdijem Alićem.

Saopćenje Narod i pravda Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno