Politika

Saopćenje Naše stranke Zenica

Saopštenje Naše stranke
Saopštenje Naše stranke
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje Naše stranke Zenica: – U regulacioni plan za Mokušnice uvrstiti gradnju dječijih igrališta i parkirališta – Član Naše stranke u Zenici Emir Baručija dao je nekoliko prijedloga za poboljšanje Nacrta izmjena regulacionog plana Mokušnice.

„Kao prvo, važno je izgraditi i dopuniti prostor sa sadržajima za najmlađe. Trenutno na Mokušnicama postoji jedan sportski teren (asfaltirani) i jedno malo nepotpuno igralište za djecu. S obzirom na strukturu stanovništva Mokušnica, neophodno je prostor upotpuniti sa još najmanje dva igrališta. Prvenstveno se misli na igrališta sa sadržajima za djecu uzrasta od 3 do 8 godina“, kazao je Emir Baručija.

Baručija je ukazao i na potrebu hitnog rješavanja stacionarnog saobraćaja. „Trotoari su postali prostor za parkiranje. Pješaci nemaju svoj prostor, što je apsolutno nedopustivo. U tekstu izmjena, stoji da će se dodatni prostor tražiti u susjednim zonama, a znamo da su i one prebukirane. Potrebno je naći alternativni način iznalaska parking prostora izgradnjom podzemne i nadzemne infrastrukture za parkiranje“, pojasnio je Baručija.

S poštovanjem,
Gradski odbor
Naše stranke Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno