Politika

Saopćenje POKRET: Arnauti su se pokrenuli!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani su odlučili! Zloupotrebu, nepravdu, nepotizam, korupciju, svađe, uvrede i druge društveno negativne pojave koje su u Zenici se ukorijenile posljednjih osam godine kaznit će u nedjelju 6. oktobra kada će na izborima povjerenje dobiti mlade i nove snage koje vole svoj grad i svoje komšije. Pokrenuli su se i Arnauti koji su utorak neveče masovnim izlaskom na plato kod spomen obilježja šehidima pokazali da im je dosta javašluka, betona i lažnih obećanja.

„Nama trebaju radna mjesta i bolji standard, trebaju nam naša djeca, muževi, sinovi, unučad i prijatelji koji ovdje nemaju posla i odlaze u Sloveniju i druge zemlje da zarađuju. Glasajte za Pokret i Adnana Šabanija za gradonačelnika Zenice“, svojim komšijama poručio je Džemal Stabančić, kandidat za Gradsko vijeće Zenica.

Nositelj liste Pokreta za Gradsko vijeće Zenica Alen Kapković zahvalio se stanovnicima Arnauta na velikoj podršci i pozvao ih da glasaju za svoje komšije Amilu Hukić, Armina Mujčinovića i Džemala Stabančića, kao i budućeg gradonačelnika Adnana Šabanija. O podršci građanima i o projektima iz programa „Zenica za 10“ govorile su i Majda Fetahagić i Sabina Čolić.

„Loše politike otjerale su mene i mog brata iz rodnog kraja, u Sarajevo i Beč. Ovdje sam rođen i rastao bez oca koji je život dao za ova naselja, Zenicu i BiH. Politika Pokreta i jasna vizija razvoja Zenice privukla me je i odlučio sam se ponuditi svome narodu. Što obećamo mi ispunimo budite sigurni“, riječi su ovacijama pozdravljenog profesora Šemse Ormanovića, sina šehida, dobitnika najvećeg ratnog priznanja, kandidata za Gradsko vijeće Zenica.

Nadahnuto obraćanje stanovnicima Arnauta imao je i budući gradonačelnik Adnan Šabani.

„Radimo puteve i infrastrukturu, završit ćemo ovaj kompletan put i spojiti asfaltom Zenicu i Kakanj preko Arnauta, bez obzira na ove izbore. Međutim, Zenica nam propada jer je vodi nesposoban čovjek koji samo gleda svoj interes. To ne može trajati vječno radi naše djece i omladine. Izađite na izbore, glasajte za promjene. Ima i na drugim listama kvalitetnih ljudi i dajte im šansu zbog svih nas“, rekao je Adnan Šabani.

„Pokret“ će danas, srijeda u 18 sati imati skup u Janjićima ispred doma mjesne zajednice, a u 19.30 zakazano je druženje sa stanovnicima Gladovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno