Politika

Saopćenje: „Pokret“ ispunjava obećanja, donirana ogledala za KUD „Plamen“ i reflektori za igrališta u Seocima i Lokvinama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svoju predizbornu kampanju „POKRET“ i budući gradonačelnik Zenice Adnan Šabani vodili su na način da obećanja odmah i ispunjavaju. Umjesto plaćanja i sabiranja „pljeskača“ i njihovog transporta od skupa do skupa, bavili smo se društveno korisnim i humanitarnim radom. I to, isključivo sredstvima iz vlastitih džepova kandidata i simpatizera.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je od obećanja pomoći i podrške do realizacije prolazilo rekordno malo vremena. Tako smo za nepunih 48 sati ispunili želju omladine iz MZ Lokvine kojima smo u četvrtak isporučili reflektore i opremu za njihovo instaliranje na sportski poligon. Tako će nakon mjesne zajednice Seoci gdje je već odigrana i prva historijska utakmica pod svjetlošću reflektora i omladina u Lokvinama sportske aktivnosti moći upražnjavati i u noćnim satima.

Za potrebe članova najstarijeg zeničkog Kulturno – umjetničkog društva „Plamen“, donirana su i u domu mjesne zajednice Pehare postavljena ogledala.

„Ova ogledala kako nam je rečeno, potrebna su članovima Plamena za kvalitetnije vježbanje i uigravanje pokreta. Zadovoljstvo je vidjeti sreću na licima ambasadora našeg grada. Obećao sam da ću kao gradonačelnik Zenice u sve domove mjesnih zajednica izvršiti nabavku smart TV uređaja, kao i sve vrste društvenih igara i drugi mobilijar, kako bi te prostorije postale mjesto okupljanja svih stanovnika, a ne kao sada, da najčešće zjapile prazne“, prilikom predaje donacije u MZ Pehare izjavio je Adnan Šabani, budući gradonačelnik Zenice.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno