Politika

Saopćenje: Šampionski doček za BHI KF u Dobriljevu i Gornjoj Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć su kandidati BHI KF za predstojeće Lokalne izbore u Dobriljevu i Gornjoj Zenici dočekani šampionski. Ogromna posjeta predizbornim skupovima i podrška koju su dobili od mještana garantuje ubjedljivu pobjedu BHI KF u gornjozeničkom slivu.

Mnogobrojni projekti realizovani su u proteklih osam godina u Dobriljevu i Gornjoj Zenici, a oni su nastali kao rezultat iskazane potrebe građana u direktnom kontaktu prilikom posjeta Gradonačelnika sa saradnicima.

„Čekali ste rekonstrukciju puta za Dobriljevo od rata. Govorili su vam da je nemoguće to uraditi zbog imovinsko-pravnih odnosa, a onda je došao Gradonačelnik Fuad Kasumović i nemoguće učinio mogućim“, poručio je kandidat za Gradsko vijeće Armin Kurtagić.

Mještanima Dobriljena obratili su se i kandidati Ahmed Durmić, Elmin Šabanović, nositeljica liste Amra Mehmedić i kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović.

„Uradili smo vam sve što ste tražili, ostalo je još da završimo uličnu rasvjetu i to će biti vrlo brzo, a u skorije vrijeme izgradit ćemo vam i društveni dom“, poručio je kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović.

U Gornjoj Zenici realizovano je jako puno infrastrukturnih projekata. Ono što je gorući problem i na čemu će se intezivno raditi jeste rješavanje problema vodosnabdijevanja.

Tokom obraćanja mještanima hfz. Almir Dračo je kazao da ga iz političke opcije koju je napustio nazivaju izdajnikom i nevjernikom.

„Ako su izgubili poziciju gradonačelnika 2016. godine i tri vijećnika, pa onda četiri godine kasnije su izgubili još tri vijećnika to je bio poraz moje bivše političke opcije. Ljudi sa obrazom su trebali kazati da nešto ne štima i da treba nešto popraviti, ali kod njih toga nema, kod njih se poraz nagrađuje. Meni razum kaže da ni kao hafiz, ni kao čovjek, ni kao prosvjetni radnik ne mogu tu političku filozofiju podržati“, kazao je kandidat hfz. Almir Dračo.

„Mene su naučili da je priprema pola posla. Zato smo se mi pripremili i za naredni period, te pripremili mnoge projekte koje ćemo realizovati. Provozajte se po Zenici i vidjet ćete da je to jedno veliko gradilište. Gradilište sa radovima koji poboljšavaju život običnog čovjeka. Govore da nema investicija, a neće da odu i vide novoizgrađene objekte u poslovnoj zoni Zenica 1. Vrlo brzo počinje i izgradnja poslovnih zona Zenica Jug i Zenica Sjever. Gradonačelnik je pokazao da majstorski upravlja budžetom. Započeti projekti će biti i završeni. Utrostručiti budžet i vratiti milionske dugove nije ništa drugo nego čin finansijskog majstorstva“, kazala je nositeljica liste Amra Mehmedić.

„Sve što smo vam obećali biće završeno. Zbog žalbi na tendere sve nam kasni najmanje dva mjeseca, ali završit ćemo sve što smo obećali. Ono što ostaje kao problem jeste voda. Radimo na projektu i plan nam je da i to riješimo u narednoj godini“, kazao je kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović.

Mještanima Gornje Zenice obratili su se i kandidati Davud Skelić, Mirza Husetić, Ahmed Durmić, Sedina Omeragić i Elmin Šabanović.

Danas će se kandidati BHI KF družiti sa simpatizerima u Radinovićima i Babinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno