Politika

Saopćenje: SDA Zenica obilježila 34. godišnjicu od osnivanja za regiju Lašva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u prepunoj bašti restorana “Lašva” održan program obilježavanja 34 godine od osnivanja Stranke demokratske akcije Zenica, regija Lašva.

Prisutnim osnivačima i članovima SDA Zenica, te prisutnim gostima riječi dobrodošlice je na samom početku uputio istaknuti privrednik i potpredsjednik SDA Zenica, Suad Kaknjo, te čestitao 34 godine uspješnog rada i djelovanja.

Namir Škaljo, aktuelni vijećnik i član Gradskog odbora SDA Zenica govorio je o važnosti svakog pojedinca u Stranci i njegovom značaju kada je riječ o radu i djelovanju SDA Zenica.
Potpredsjednik SDA Zenica, Spahija Kozlić, prilikom obraćanja je naglasio važnost činjenice da SDA traje 34 godine. Naglasio je da je vrijeme koje je iza nas bilo puno izazova, ali i da je SDA Zenica i dalje jedna od najvećih i najjačih općinskih organizacija u BiH.

Predsjednik SDA Zenica, Nezir Pivić, ukazao je na aktuelnu političku situaciju

I probleme u kojima se nalazi država Bosna i Hercegovina zbog izdaje od strane stranaka koje su u vlasti na državnom i federalnom nivou, te pozvao prisutne da ostanu uvijek na strani države i domovine.

SDA Zenica se zahvaljuje osnivačima Stranke demokratske akcije Zenica sa regije Lašva, te čestita članovima i simpatizerima Stranke 34. godišnjicu od osnivanja Stranke demokratske akcije Zenica.

Press SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno