Politika

Saopćenje SDP Zenica: Mokušnice zaslužuju trg i parking!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija SDP BiH Zenica održala je predizborni skup u naselju Mokušnice, gdje su predstavljeni kandidati za Gradsko vijeće i kandidat za gradonačelnika Zenice Almir Babajić.

Tokom skupa, predstavljeni su konkretni planovi za unapređenje infrastrukture i kvalitete života u ovom naselju.

Almir Babajić je posebno istaknuo potrebu izgradnje centralnog trga i parkinga za stanovnike Mokušnica:

“Mokušnice zaslužuju jedan pravi trg i parking. SDP Zenica već je pokrenuo aktivnosti kako bi se kroz regulacioni plan dio zemljišta zatvora pretvorio u parking za stanovnike ovog naselja. To će značajno unaprijediti životne uslove u Mokušnicama i smanjiti svakodnevne probleme s parkingom.”

“Naš Program prije četiri godine bio je da se dio ulice Armije BiH pretvori u jednosmjernu i da tako privremeno dobijete koliko toliko više parking prostora”, završio je Babajić.

Babajić je dodao da SDP kontinuirano radi na rješavanju problema građana te da se kandidati SDP-a zalažu za održiva i realna rješenja koja će poboljšati svakodnevni život svih stanovnika Zenice.

Građani su imali priliku direktno razgovarati s kandidatima, postaviti pitanja i saznati više o programima SDP-a za budućnost grada.

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno