Politika

Saopćenje: Skupovi Snage naroda u Pojskama i Vrselju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranka Snaga naroda održala je večeras predizborne skupove u Pojskama i Vrselju, a ogroman odziv mještana pokazatelj je kako su ideja i “Program za bolju Zenicu” itekako prepoznati.

Prisutnim mještanima najprije je predstavljena lista Snage naroda za Gradsko vijeće koju čine profesori, doktori, pravnici, magistri, zdravstveni radnici, uspješni sportisti, studenti, penzioneri, ali i aktuelni vijećnici koja će, zasigurno, biti snažno prepoznata od strane građana Zenice i koja će dobiti masovnu podršku na izborima 6. oktobra.

Mještanima se obratio Arnel Isak, nosilac liste za Gradsko vijeće Zenice, kazavši kako ovih dana razgovaraju sa svim mještanima. slušaju njihove probleme kako bi u narednom periodu krenuli u njihovo rješavanje.

-Prvi smo pokrenuli i uradili tri kilometra regionalne ceste ovdje u Kočevskom slivu. Po raznim mjesnim zajednicama i ograncima smo i od svojih ličnih sredstava učestvovali u brojnim projektima. Zato, ukoliko želite podržati rad i djela, 6. oktobra glasajte za Snagu naroda – rekao je Isak.

Prisutnima na skupu obratila se i Lejla Kršlak, kandidatkinja za Gradsko vijeće Zenice; kazavši kako je ušla u politiku da se bori za mlade.

-Vaš glas za mene je glas za mlade. Treba nam da nađemo poslove, da kupimo stanove, ali od čega? Trebamo se boriti da mladi ostanu u našoj Zenici. Zato, glasajte za budućnost, glasajte za Snagu naroda – kazala je Kršlak.

Kandidat za Gradsko vijeće Zenice Halil Kavaz poručio je kako je Snaga naroda puno uradila za Kočevski sliv.

-Čak 18 godina smo se borili da se uradi regionalna cesta. Svi su dolazili, obećavali i odlazili. Međutim, jedino je ministar Arnel Isak obećao i završio dionicu od Čajdraša do Lokvina i dio Pojska. Poslije toga se ništa nije uradilo. Podržite listu koja želi da se radi. U Lokvinama se zatvorila apoteka, a ovi ljudi su spremni da rade ne da zatvaraju, da vrate sjaj sportu, da učine bolji život za sve nas u Zenici. Vjerujem u njih, nadam se da ćete nam pružiti podršku jer bez vas ne možemo ništa uraditi – kazao je Kavaz.

Lider Snage naroda, dr. Ramo Isak, državničkim govorom obratio se prisutnima kazavši kako je dosta zamazivanja očiju sa nešto malo puta i asfalta.

-Nije politika i briga o mještanima samo uraditi malo puta i asfalta. Četiri godine su na vlasti i nisu uradili ništa. Prvi put znate ko je federalni ministar unutrašnjih poslova. Također, prvi put kada su zaprijetili da će se otcijepiti lično sam izašao i rekao da nema cjepkanja države, jedini u državi, a drugi su se sakrili u mišije rupe. Uvijek sam vam dostupan, ne samo kada su izbori nego uvijek i u svaka doba. Došao sam večeras iz Sarajeva ovdje da vas pozovem da date maksimalnu podršku za ovih 35 kandidata koji su najkvalitetnija lista od svih stranaka. Vama treba stranka koja će raditi u vašem interesu, a mi to jesmo, nemamo šefove nigdje jer smo stranka sa sjedištem u Zenici. U 21 vijeku pričamo o metrima asfalta i kanalizaciji, to je žalosno. Trebamo ići prema Zapadu, a da su vam asfalt i kanalizacija davno sanirani. Ne možemo više dozvoliti ni da podržavamo one koji nas prodaju. Snaga naroda piše novu historiju BiH, zato vas pozivam da nas podržite 6. oktobra – kazao je lider dr. Isak.

Stranka Snaga naroda poziva mještane na predizborne skupove i danas, nedjelja, i to u Lašvu sa početkom u 18 sati, Drivušu u 19 sati i Raspotočje u 20 sati.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno