Politika

Saopćenje: Snaga naroda u Puhovcu i Seocima poručila “Mi želimo revoluciju, podržite nas!”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veličanstvenim skupovima u Puhovcu i Seocima, stranka Snaga naroda dokazala je i večeras kako uživa ogromnu podršku mještana u svim mjesnim zajednicama na području Zenice.

Prisutnim mještanima najprije je predstavljena lista Snage naroda za Gradsko vijeće koju čine profesori, doktori, pravnici, magistri, zdravstveni radnici, uspješni sportisti, studenti, penzioneri, ali i aktuelni vijećnici koja će, zasigurno, biti snažno prepoznata od strane građana Zenice i koja će dobiti masovnu podršku na izborima 6. oktobra.

Mještanima se najprije obratila Larisa Jovanović, profesorica u Medicinskoj školi, kandidatkinja Snage naroda za Gradsko vijeće Zenice.

-Dolazeći oveje ugledala sam velik bilbord na kojem piše “Za promjene”. Ne mogu vjerovati da su to napisali nakon 30 godina vlasti, za kakve to promjene, a imali su toliko vremena da naprave promjene. Govoriti ću o sebi. Otišla sam 2019. godine iz ove države, kao i mnogi što mi govore da žele otići. Vratila sam se nakon dvije godine i nazvala uvaženog ministra Ramu Isaka i zamolila ih da mi budu podršku, pružili su mi je. Ne samo meni, nego svim kandidatima koji su na listi za Gradsko vijeće Zenice. Mi želimo revoluciju, ali ne možemo nista ako vi želite letargiju. Zato, podržite nas! Mi vam nećemo davati isprazna obećanja, mi želimo da radimo – poručila je Jovanović.

Brojnim mještanima na skupovima obratio se i Mahir Vardo, kandidat za Gradsko vijeće, kazavši kako godinama Babinski sliv nije imao asfaltiran put, mnogi su ga godinama obećavali, a jedini uradio Arnel Isak za vrijeme dok je bio ministar u Vladi ZDK.

Nosilac liste za Gradsko vijeće Zenice Arnel Isak poručio je mještanima Puhovca i Seoca kako je jedini koji ima šta kazati o investicijama u svim mjesnim zajednicama u Zenici.

-Kao ministar, uradio sam kao niko za Babinski sliv. Dok sam se vozio regionalnom cestom, koju sam prekategorizovao iz lokalne u regionalnu, ponosno sam gledao jer sam uradio ono što su obećavali 30 godina. Ovo što se drugi slikaju na ovom asfaltu, slikaju se na onome šta je uradio Arnel Isak. Sada vam 400-500 metara asfalta rade dvije godine! Šestog oktobra trebate birati one s kojima ćete moći razgovarati i poslije izbora i do koga ćete moći doći poslije izbora. Mi vam nudimo častan i pošten tim, očekujemo vašu podršku kako bismo mogli nastaviti s unapređenjem uslova života u svim mjesnim zajednicama – kazao je Arnel Isak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno