Politika

SAOPĆENJE: Stranka za BIH Zenica -Stabilna isporuka grijanja putem Toplane Zenica bez poskupljenja i smanjenje zagađenja zraka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stabilna isporuka grijanja putem Toplane Zenica bez poskupljenja i smanjenje zagađenja zraka

Toplana Zenica nastavlja pružati stabilnu isporuku toplotne energije svim domaćinstvima u gradu, uprkos izazovima koji dolaze s održavanjem ovakvog sistema grijanja.

Iako grijanje putem toplane nije najekonomičnije rješenje, naš prioritet je da se troškovi za korisnike ne povećavaju.

Želimo osigurati da cijena grijanja ostane na postojećem nivou, bez dodatnih finansijskih opterećenja za građane, čak i uz kontinuirane troškove održavanja i rada postrojenja.

Pored stabilne isporuke, ključno je smanjiti negativan uticaj grijanja na okoliš.

S obzirom na problem zagađenog zraka u Zenici, radimo na tome da sistem grijanja putem toplane bude ekološki prihvatljiviji.

Kroz unapređenje tehnologija i smanjenje emisije štetnih gasova, doprinosimo poboljšanju kvaliteta zraka, što direktno utiče na zdravlje i kvalitet života svih građana.

Naš fokus je na očuvanju stabilnosti cijena i brizi o okolišu, kako bismo osigurali održivo grijanje za budućnost Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno