Politika

Saopćenje za javnost: Benaris Kahriman (Narod i pravda Zenica) o sufinansiranju obdaništa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uvaženi građani Grada Zenice ja kao diplomirani ekonomista koji vec 12. godina radi u svojoj struci a ujedno i otac dvoje djece želim reći da razumijem šta znači potrošačka korpa i udar na džepove običnih ljudi.

S obzirom da sam stalno na terenu u komunikaciji sa običnim čovjekom,zamoljen sam da u mom prioritetu,radu i zalaganju bude poseban osvrt na SUFINANSIRANJE SVIH PRIVATNIH OBDANISTA. Ovim oglašavanjem dajem riječ da će to biti moj jedan od najvećih prioriteta u budućem radu.Od vas očekujem samo podršku kao i do sada i vjerujem da ćemo uspjeti po prvi put to dovesti u naš Grad.

Podsjećam da je federalni ministar koji dolazi iz Naroda i Pravde donio Pravilnik od načinu podnošenja zahtjeva za ostvarivanje prava na federalni dječiji dodatak. Ukratko, u ovom pravilniku istakli su izmjenu kojom se omogućava isplata dječijeg dodatka “NE SAMO NA RAČUN DJETETA NEGO I RODITELJA”.Ovim činom je smanjena mogućnost troškova održavanja računa u bankama.

Drugi zakon se odnosi na isplatu novčane pomoći za svaku novorođenu bebu u iznosu od 1000KM,za blizance 2000KM itd.Svjestan sam ja da su ovo fededalni zakoni i da će dušebriznici jedva dočekati da popljuju sve navedeno i reći kakve to veze ima sa gradskim nivoom,ali mi daje za pravo da navedem iz razloga što Narod i Pravda ima osjećaj za najmanju populaciju.

Ovo je još način da pokažem da slušam glas građana i odgovaram na vaše potrebe.

Vaš Benaris Kahriman;Narod i Pravda broj 3.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno