Politika

SAOPŠTENJE: Građani detektovali ključne probleme u zeničkim naseljima – SDP BiH Zenica spreman za hitno djelovanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija SDP BiH Zenica održala je planiranu šetnju kandidata za Gradsko vijeće i gradonačelnika Zenice, Almira Babajića, kroz naselja Jalija, Sejmen, Odmut i Londža. Građani su imali priliku iznijeti probleme s kojima se svakodnevno suočavaju i ukazati na ključne izazove koji im otežavaju kvalitetu života.

Tokom šetnje, kandidati SDP-a su u otvorenom dijalogu s građanima evidentirali nekoliko gorućih problema, među kojima su:

Nedostatak parking prostora u svim naseljima.
Oštećene i loše održavane ceste.
Pretrpani i neredovno pražnjeni kontejneri za smeće.
Pojava žohara i štakora uz obalu rijeke Bosne, što predstavlja zdravstveni rizik za građane.
“Kroz ovu šetnju smo jasno čuli glas naših sugrađana. Problemi s infrastrukturom i komunalnim uslugama moraju biti prioritet u rješavanju, i SDP Zenica će hitno raditi na pronalaženju rješenja,” naglasio je Almir Babajić, kandidat za gradonačelnika Zenice.

SDP BiH Zenica se obvezuje da će svi evidentirani problemi biti stavljeni u fokus djelovanja odmah nakon lokalnih izbora. Želimo građanima pružiti bolji standard života i radimo na rješenjima koja će donijeti dugoročne promjene.

“Građani su temelj našeg rada, i naša je dužnost da njihove potrebe stavimo u prvi plan. Ovi problemi zahtijevaju hitnu intervenciju, i mi ćemo se zalagati da to ostvarimo što prije,” poručili su iz SDP BiH Zenica.

PR TIM
GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno