Politika

SDA Zenica: skupovi u Gorici i Putovićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: skupovi u Gorici i Putovićima – Predizborni skupovi Stranke demokratske akcije Zenica održani su u nedjelju, 11. septembra 2016. godine u naseljima Gorica i Putovići.

Za vrijeme predstavljanja kandidata SDA za gradsko vijeće i kandidata za gradonačelnika Zenice, Naidina Ahmetspahića, publika je pozitivno reagovala na spoj mladosti i iskustva, zastupljenost boračke populacije, društvenih aktivista i drugih pokazatelja vidljivih iz biografija naših kandidata.

Predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić izjavio je da vjeruje u kvalitet ljudi koji su na listi SDA Zenica na čelu sa nosiocem liste prof.dr. Spahijom Kozlićem i kandidatom za gradonačelnika, Naidinom  Ahmetspahićem. „ SDA Zenica je najveća i najjača općinska organizacija u Bosni i Hercegovini i ovdje smo okupili političku reprezentaciju našeg grada za koju mogu sa sigurnošću tvrditi da će raditi u interesu svih građana Zenice“, izjavio je predsjednik Šišić.

1Naidin Ahmetspahić, kandidat za gradonačelnika Zenice, predstavljajući izbornu platformu poseban akcenat je stavio na nastavak ulaganja u poljoprivredu za koju postoje odlični preduslovi za dalji razvoj i u Putovićima i Gorici, kao i u drugim ruralnim mjestima u našem gradu.

U ime kandidata na skupovima su se obratili Amila Begagić- Jerković i Esad Jašarević, pozvali prisutne podrže listu SDA Zenica 2. oktobra i kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića. Svi govornici zaželjeli su građanima sretne i berićetne nastupajuće bajramske dane.

PRESS SLUŽBA SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno