Politika

SDA Zenica: Vrijeme je za digitalizaciju i kraće rokove izdavanja dozvola

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prof.dr. Spahija Kozlić, kandidat Stranke demokratske akcije za gradonačelnika Zenice, u okviru svoje posjete Tešnju razgovarao je sa općinskim načelnikom Suadom Huskićem o primjerima dobre prakse općine Tešanj  kao što je digitalizacija usluga lokalne zajednice.

Profesor Kozlić konstatovao je da je krajnje vrijeme da i grad Zenica uvede e-upravu,  ubrza sve procese, olakša život našim građanima i privrednicima sa kojima će se uspostaviti svakodnevni dijalog.

Uručena je i zahvalnica profesoru Kozliću  za podršku u izgradnji potpuno nove škola “9. septembar” Medakovo  za vrijeme dok je obavljao funkciju Ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK. Ovo je još jedna škola koja je započeta  u  mandatu profesora Kozlića.

Nakon završetka postaje sjajan primjer saradnje sa općinama koje imaju senzibilitet za obrazovanje.

Ulaganje u predškolsko i osnovno obrazovanje je početak ozdravljenja i promjena u društvu i naša obaveza prema budućim generacijama.

PRESS SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno