Politika

SDP Zenica: Almir Babajić večeras gost na Face TV-u kod Senada Hadžifejzovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zenice, Almir Babajić, večeras će biti gost u emisiji Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem na Face TV-u. Gostovanje je zakazano za 19:10 sati, 27. septembra 2024. godine.

Tokom emisije, Almir Babajić će iznijeti svoju viziju razvoja Zenice, predstavljajući konkretne prijedloge za transformaciju grada u sredinu u kojoj se građani osjećaju sigurno, zadovoljno i ponosno. Babajić vidi Zenicu upravo onako kako je vide njeni građani – kao grad s velikim potencijalom, ali koji zahtijeva hitne promjene da bi dostigao nivo razvoja drugih velikih gradova u Bosni i Hercegovini.

“Zenica zaslužuje da bude grad jednakih prilika za sve, mjesto u kojem se napredak i razvoj osjete u svakom segmentu života – od obrazovanja, preko zdravstva i infrastrukture, pa sve do privrede i ekologije. Zajedno, možemo izgraditi bolju budućnost za sve građane Zenice,” poručuje Babajić.

Pozivamo sve građane da večeras prate emisiju i upoznaju se s idejama i planovima Almira Babajića, čovjeka koji je odlučan da Zenicu povede putem prosperiteta i napretka.

Gradska organizacija SDP BiH Zenica

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno