Politika

SDP Zenica: U utorak predizborni skup na Mokušnicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija SDP BiH Zenica poziva sve građane naselja Mokušnice na predizborni skup koji će se održati u utorak, 01. oktobra 2024. godine, s početkom u 19:00 sati, na centralnom platou na Mokušnicama, ispred DolceVite.

Na skupu će se obratiti kandidat za gradonačelnika Zenice, Almir Babajić, te kandidati SDP-a za Gradsko vijeće Zenica. Učesnici će predstaviti ključne tačke programa SDP-a, s naglaskom na rješavanje problema lokalne zajednice na Mokušnicama, kao i viziju za unapređenje cijelog grada.

SDP Zenica je poznata kao stranka koja se zalaže za konkretna rješenja, u bliskom kontaktu s građanima. Ovaj skup je prilika da stanovnici Mokušnica postave svoja pitanja, iznesu sugestije i dobiju odgovore o budućim projektima za njihov kraj.

Pozivamo sve građane Mokušnica da nam se pridruže i podrže tim stručnih i poštenih ljudi koji su u politiku ušli kako bi svojim komšijama i sugrađanima omogućili bolji život.

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno