Politika

SDP Zenica: Večeras predizborni skup za naselja Crkvice, Babina Rijeka i Radakovo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija SDP BiH Zenica poziva sve građane naselja Crkvice, Babina Rijeka i Radakovo na predizborni skup koji će se održati u ponedjeljak, 30. septembra 2024. godine, s početkom u 19:00 sati, na Sportskom terenu u Crkvicama.

Na skupu će biti predstavljeni kandidati za Gradsko vijeće, te kandidat za gradonačelnika Almir Babajić. Oni će predstaviti svoje planove i viziju za razvoj Zenice, s posebnim fokusom na potrebe i prioritete lokalnih zajednica Crkvice, Babina Rijeka i Radakovo.

SDP Zenica je stranka koja je uvijek bila uz narod, osluškujući njihove probleme i nudeći konkretna rješenja. Na skupu će građani imati priliku postaviti pitanja i dobiti odgovore od kandidata, te saznati više o programima SDP-a za unapređenje kvalitete života u ovim naseljima i cijelom gradu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak i podržite tim poštenih i stručnih ljudi koji su spremni raditi za bolju i prosperitetniju Zenicu.

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno