Politika

Serijal spotova „Pokreta“ u okviru programa „Zenica za 10“ (VIDEO)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Serijal spotova „Pokreta“ u okviru programa „Zenica za 10“ gdje nudimo programska rješenja za teško stanje u kojem se nalazi naša Zenica, danas nastavljamo spotom radnog naziva „Pokret je za investicije“.

Proteklih osam godina gazdovanja Zenicom odlazećeg gradonačelnika obilježile su afere, svađe, nepotizam, korupcija i druge negativnosti koje su od „uzavrelog“ napravili grad „slučaj“. Zenica je punila stupce medija, ali nažalost po stečajima, štrakjovima, optužbama i uvredama političkih oponenata i gafovima Kasumovića. Za osam godina nijedan inostrani investitor u Zenici nije otvorio novo radno mjesto. Čak smo se naslušali pustih obećanja o dolasku zvučnih svjetskih brendova.

„Pokret“ će nastaviti dalje javnost upozoravati na brojne propuste i malverzacije koji ugrožavaju budućnost našeg grada, a iza kojih stoji Kasumović i njegova autokratija, uvjereni da se kraj takvoj po Zenici pogubnoj politici bliži kraj.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno