Zenica

Sjećanje na poginule pripadnike MUP-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripadnici policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, članovi porodica poginulih pripadnika policije, Udruženja porodica šehida i poginulih boraca, i brojni građani položili su cvijeće na Spomen-obilježje poginulim i preminulim pripadnicima policije te i odali počast policajcima palim u odbrani domovine.

– Moram da istaknem da su naši današnji uspjesi i rezultati utemeljeni na žrtvi naših brojnih kolega. Zbog toga se još jednom uime uprave policije poklanjam pred vašom žrtvom i pred onim što podnose članovi porodica koji su izgubili svoje najmilije – kazao je komesar policije MUP-a ZDK-a Semir Šut.

U svom obraćanju Hajrudin Žilić, ministar MUP-a ZDK-a, poručio je da je današnje spomen okupljanje obaveza da se sačuva uspomena na djelo palih pripadnika policije.

Tokom dana, u okviru planiranih programa obilježavanja 15. maja Dana policije, oko 50-ak pripadnika MUP-a i Policijske uprave 1 učestvovalo je u akciji dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Kantonalne bolnice u Zenici.

Centralna manifestacija obilježavanja Dana policije za područje Zeničko-dobojskog kantona, ove godine, bit će održana u Tešnju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno