Zenica

Služba civilne zaštite i Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica osiguravaju isporuku vode područjima pogođenim nestašicom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklih mjeseci zbog velikih vrućina veći dio Bosne i Hercegovine su pogodile velike suše i problem sa vodosnabdijevanjem.

Ovi problemi nisu zaobišli ni neka sela u Zenici, a Služba civilne zaštite Zenica je u saradnji sa Profesionalnom vatrogasnom jedinicom Zenica potrudila se da osigura u kontinuitetu isporuku vode područjima koja su pogođena nestašicom vode.

Pored redovnih aktivnosti i velikih požara, službenici PVJ Zenica su osiguravali u proteklom periodu pitku vodu stanovništvu onoliko koliko su bili u mogućnosti.

U gradskom području trenutno nema redukcija i nestašica vode, dok je desetak sela zeničkog kraja pogođeno nestašicom vode i redukcijama.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno