Zločini

SportBC saznaje: Tuča “Robijaša” i navijača Mađarske u centru Zenice ima povrijeđenih…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu Bilino polje poražena od selekcije Mađarske rezultatom 0:2. Iako su dvije navijačke skupine iz Mađarske i Bosne i Hercegovine bile na istoj (sjevernoj) strani Bilinog polja nije bilo nikakvih incidenata.

Međutim, kako saznaje SportBC nakon utakmice došlo je do sukoba, odnosno tuče između navijača, na Bulevaru u Zenici.

Navodno došlo je do obračuna između grupe 50-tak navijača Mađarske iz Pecsi-a, koja je bez pratnje krenula ka jednom zeničkom hostelu, gdje su bili smješteni. Na Bulevaru ih je sačekala ekipa od „Robijaša“ , te je došlo do obračuna, koji je trajao nekoliko minuta, a kako saznajemo nekoliko navijača iz Mađarske zatražilo je medicinsku pomoć.

Policija je veoma brzo došla na lice mjesta i spriječila dalju tuču, te su se navijačke grupe brzo i razišle. U sutrašnjem biltenu MUP-a se očekuje informacija da li je iko uhapšen nakon tuče navijača u centru Zenice.

Autor: Sport bez cenzure



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno