Info

Studentice Ekonomskog fakulteta Zenica na Generation Change konferenciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U periodu od 9. do 12. maja 2024. godine u Sarajevu je održana Youth Leadership Conference, kao dio programa Evropske unije Generation Change. Učesnice ispred Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici bile su studentice druge godine studija Dženisa Đerahović, Lejla Mekić i Nađa Šišić, koje su sa svojom kreativnom prijavom na takmičenju ispunile prvi uslov za ulazak u drugu fazu takmičenja.

Komisija za odabir timova koji će učestvovati u Youth Leadership konferenciji imala je težak zadatak, te su među svim sjajnim i kreativnim prijavama izabrali upravo ove studentice koje su pokazale najviši nivo kreativnosti.

Dženisa, Nađa i Lejla su zajedno sa studentima Agromediteranski fakultet Mostar – UNMO bili dio tima “Leptiri”.

Tokom ovog događaja, najkreativnije ideje nastale tokom konferencije odabrao je žiri, i u narednim mjesecima poslužit će kao osnova za sveobuhvatan proces video produkcije u kojem će studenti sudjelovati kao glumci ili podrška filmskim ekipama kako bi realizirali svoj video projekt.

Pobjednici ovog takmičenja imaju priliku osvojiti studijsko putovanje u Brisel.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno