Nesreće

Sudar dvije radne mašine na površinskom kopu Vrtlište, dvije osobe prebačene u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 14.07.2024. godine, u 01,15 sati, na deponiji radilišta površinski kop Vrtlište, u mjestu Mramor, općina Kakanj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali radna mašina marke CAT“, kojom je upravljao S.A. (1984.) iz Kaknja, koji je zadobio teške tjelesne povrede i radna mašina marke BELAZ“, kojom je upravljao Š.S. (1990.) iz Kaknja, koji je zadobio lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

 Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Kakanj i inspektora zaštite na radu, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 14.07.2024. godine, u 18,30 sati, na raskrsnici Ciglana, Grad Visoko, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza motocikla marke Yamaha, kojim je upravljao mldb. M.A. (2008.) iz Visokog, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Domu zdravlja Visoko. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Visoko izvršen je uviđaj.

Na području Zeničkodobojskog kantona dogodilo se još pet saobraćajnih nezgodu kojima je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta. Foto: PK Vrtlište, ilustracija



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno