Biznis

Sve je spremno za veliki spektakl “Praznik biznisa” – Izbor najmenadžera, najkompanija i ličnosti godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovogodišnja završna manifestacija – svečana ceremonija dodjele nagrada najuspješnijim poslovnim ljudima i kompanijama iz jugoistočne i srednje Evrope održat će se sutra – četvrtak, 27.06.2024. godine u 18:00 sati, a domaćin je glavni grad Bosne i Hercegovine Sarajevo (Kongresna dvorana Hotela Holiday, uz direktan televizijski prijenos partnerske televizije FACE). Za završnu svečanost među biznismenima, i ne samo njima, vlada veliko interesovanje.

Proteklih mjeseci na adresu organizatora (Evropska nezavisna agencija za izbor i promociju menadžera, sa sjedištem u Sarajevu, Evropsko udruženje menadžera u Bosni i Hercegovini i časopis Euromanager) stiglo je mnogo prijedloga za proglašenje najboljih u više kategorija (najmenadžeri i najkompanije regiona u velikom, srednjem i malom biznisu, najministar regiona, najambasador regiona, najgradonačelnik regiona, najistaknutiji u komorskom sistemu, najbolji u oblasti medija i informisanja, kao i najbolji djelatnici u umjetnosti)

Stručni žiri, kojim predsjedava uvaženi privrednik Vibor MULIĆ iz Varšave (Poljska), je temeljito analizirao brojne prijedloge upućene sa raznih strana iz država jugoistočne i srednje Evrope.

Zna se da se, po tradiciji, dodjeljuju nagrade najmenadžer i najkompanija, kristalne statue sa pozlatom i zlatne plakete.

Osim proglašenja najboljih, sarajevska manifestacija u čast biznisa proteći će i u znaku razgovora i dogovora biznismena i odgovornih predstavnika vlasti sa najviših nivoa o mogućim pravcima razvoja, unapređenju ekonomije, bržem regionalnom povezivanju, ekonomskim dometima i budućim šansama jugoistočne i srednje Evrope.

Na tradicionalnom međunarodnom biznis forumu, koji će se održati istog dana u prijepodnevnim satima (salon Hercegovina Hotela Holiday u 10:30 sati), najbolji evropski menadžeri će, između ostalog, analizirati – kako i na koji način unaprijediti regionalnu saradnju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno