Info

U BiH umjereno oblačno i toplo, tokom noći u većem dijelu Bosne mogući lokalni pljuskovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U BiH umjereno oblačno i toplo, tokom noći u većem dijelu Bosne mogući lokalni pljuskovi- U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica, Bugojno i Sokolac 16 stepeni, Ivan- sedlo, Livno i Srebrenica 19, Sarajevo i Zenica 20, Banja Luka, Sanski Most, Tuzla i Zvornik 21, Bihać, Doboj, Prijedor i Trebinje 22, Gradačac i Mostar 25, Bijeljina 26 i Neum 27 stepeni. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 939 milibara, za 3 milibara je niži od normalnog i sporo opada.

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina, a tokom noći u većem dijelu Bosne. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjeren, u sjevenim područjima Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 28 do 34, na jugu do 38 stepeni.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Krajem dana se očekuje i kiša. Najviša dnevna temperatura oko 35 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno