Zenica

U KŠC “Sveti Pavao” Zenica održano predavanje o kvalitetnoj prehrani mladih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak 17.10.2024. u amfiteatru KŠC-a „Sveti Pavao“ održano je predavanje o kvalitetnoj prehrani mladih kojemu su nazočili učenici Gimnazije, učenici osmih i devetih razreda osnovne škole i njihovi nastavnici i profesori. Predavanje je održala nutricionistkinja Vesna Bosanac.

Vesna Bosanac diplomirala je i doktorirala nutricionizam na “Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu” u Zagrebu. Prva je nutricionistkinja u Hrvatskoj sa završenim specijalističkim, poslijediplomskim studijem Prehrana u sportu, pri “Međunarodnim olimpijskim odborom”.

Autorica je knjige “Prehrana mladih sportaša”, slikovnice o prehrani “Naš veseli dan” te edukativnih puzzli “Graško nestaško”. Više o njezinom radu možete pronaći na www.prehranasportasa.com

Zahvaljujemo gospođi Vesni Bosanac što je odvojila svoje vrijeme kako bi s nama podijelila dio svog stručnog znanja i potaknula nas na promišljanje o kvalitetnoj prehrani mladih.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno