Info

U narednim danima sunčano, u planinskim predjelima mogući kratkotrajni pljuskovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini u četvrtak je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a tokom dana, ponegdje u planinskim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), javlja Anadolu.

Dodaje se da je vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 24 do 30, na jugu do 32 stepena Celzijusa.

U petak će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje u planinskim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na jugu i sjeveru do 21, a najviša dnevna od 27 do 33 stepena.

Meteorolozi u subotu najavljuju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje u planinskim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, a najviša dnevna od 28 do 33 stepena.

Isto vrijeme očekuje se i u nedjelju. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, a najviša dnevna od 30 do 35 stepeni Celzijusa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno