Ostali sportovi

U nedjelju u Novom Vranduku četvrti memorijalni turnir u malom nogometu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju 30.juna 2024.godine, Neformalna grupa građana VRANDUK 1410, organizuje 4.Memorijalni turnir u malom nogometu u znak sjećanja na svoje poginule i umrle mještane (Ferid Šehić, Nihad Šehić,

Sejad Mujezinović-Prga, Mirnes Muratović, Ibrahim Begić-Ibre, Enes Begić, Omer Mujezinović, Hidajet Begić, Munir Sinanović-Nire i drugi).

Inače, u devet sati ispred škole će biti proučeni sura jasin i dova, od strane imama MIZ Zenica, za umrle nogometaše-mještane iz vrandučkog kraja, nakon čega slijedi turnir. Otvaranje turnira je u 9,30, a početak turnira je od 10 sati.

Turnir se održava na poligonu kod škole u Novom Vranduku i prijava ekipa je do 29.6. do 18 sati.

Prijave ekipa na brojeve 061/ 629 810 i 061/400 418.

Dodjela pehara i diploma za prva tri mjesta. Hrana, voće i osvježenja obezbjeđeni su za sve učesnike i goste.

Iz organizacije turnira su objavili:

– S ponosom Vas obavještavamo da je ovogodišnji generalni sponzor turnira u Vranduku, „Bistričak Trgovina“ i naš prijatelj Kenan Šarić, koji je odlučio da obezbijedi potrebe za roštilj, kao i voće i sokove.

Polahko, ali sigurno se pripremamo za ono što nas čeka 30.6. ako Bog da. Finansijsku podršku turniru su dali Samir Šarić predsjednik Teakwondo saveza FBiH, firme Metal Profil, Geo Avas, Cengiz Insaat, Gradiz d.o.o., Almy d.o.o. sa svojim brendom Moja Voda, A Print i čekamo potvrdu još nekoliko njih.

Nagrada je mnogo, a oni koji žele učestvovati na vrijeme to učinite do subote 29.6. do 18 sati. Trenutno je prijavljeno 10 ekipa (subota, nap.a.).

Medijski pokrovitelji će biti Zenicablog, Naša Riječ i portal Sportske.ba.

Ono što će biti osvježenje je da će voditelj-moderator biti Rešad Mamela iz Breze, sportski novinar sa skoro 50 godina iskustva. Čovjek koji je najavljivao najveće zvijezde svijeta na svim kontinentima, dolazi u Vranduk i najavljivat će Vaša imena prije utakmica. Vidimo se, ako Bog da -.

VAŽNO: Na dan turnira nema prijava.

E.Imamović

Foto arhiva + plakat



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno